Back to All Events

Infosessie Gordon Training Effectief Communiceren met Kinderen

  • Inspirational Yoga Jonghelinckstraat Antwerpen, Vlaanderen, 2018 Belgium (map)

Bij Inspirational Yoga staan we voor het minder ''moeten' en meer ontspannen en genieten. Ook meer genieten van het ouderschap en van je eigen kwaliteitstijd bijvoorbeeld.

De training ‘Effectief communiceren met kinderen’ leert je de nodige vaardigheden om (kleine en grote) conflicten thuis te vermijden of rechtvaardig op te lossen.

Hoe zou het voelen als je jezelf kan en mag zijn, ook in de rol als ouder? Dat je niet altijd consequent hoeft te zijn? Of de perfecte opvoeder? Als alle gezinsleden verantwoordelijkheid nemen én rekening houden met elkaar?

Voel je dat je soms over je grenzen laat gaan en meer toelaat dan je eigenlijk zou willen? En dat je daardoor ongeduldig wordt? Je gefrustreerd voelt?

Voel je je slecht als je toch je wil oplegt en de ander daar duidelijk niet happy van wordt? En nog slechter als je van het een in het andere uiterste gaat?

Wil je graag leren communiceren vanuit verbinding, gelijkwaardigheid en samenwerking? :


- zó luisteren dat je ander zich begrepen voelt
- zó praten dat de ander jou ook echt begrijpt
- rekening houden met elkaars wensen en behoeften
- zó afspraken maken dat iedereen zich eraan kan houden
- zó conflicten oplossen dat niemand verliest
- duidelijk grenzen stellen

Reserveer snel jouw plaats voor de gratis infosessie Training “Effectief Communiceren met kinderen” van Thomas Gordon, er zijn er nog enkele.

Later Event: February 24
Ontspannen bevallen met partner