YOGA

 
 

Bij Inspirational Yoga bieden we lessen aan met een beperkt aantal deelnemers en zorgen we voor een persoonlijk contact en aandacht voor iedereen. We begrijpen dat niet iedereen even lenig of ervaren is en daarom stellen we graag ervaren- en/of beginnersopties voor. Zo voelt iedereen zich begrepen en kan je optimaal genieten van je les. Je leert je lichaam beter kennen en zet yoga in om je gezondheid en welzijn te verbeteren.

 

 

programma september/oktober

 

Voor de meeste lessen hoef je niet aan te melden, deze gaan altijd door. Voor reeksen schrijf je je op voorhand in, voor sommige lessen meld je je op voorhand aan. Inschrijven of aanmelden kan via info@inspirationalyoga.be.

Maandag;

10h30 Yoga Therapie (reeks vanaf oktober)

12h00 Yogawall (aanmelden)

19h30 Restoratieve Yoga

Dinsdag;

9h30 Hatha Yoga

11h00 Restoratieve Yoga

12h15 Lunchyoga (aanmelden)

18h45 Prenatale Yoga (reeks)

20h00 Hatha Yoga

Woensdag;

10h30 Stoelyoga (reeks vanaf 25/09)

18h45 Qi Gong (reeks NIEUWE START 06/11)

20h00 Yin Yoga

Donderdag;

20h00 Hatha Yoga

Vrijdag;

11h00 Restoratieve Yoga

12h30 Yogawall (aanmelden)

Zaterdag;

11h00 Hatha Yoga

 

HERFSTVAKANTIE

Tijdens de schoolvakanties werken we steeds met inschrijvingen. Vanaf 24 oktober tem 29 oktober gaan de lessen niet door.

Je kan inschrijven voor volgende lessen ;

  • Woensdag 30/10 20h00 Yin Yoga

  • Donderdag 31/10 9h30 Hatha Yoga, 11h00 Restoratieve yoga, 20h00 Hatha Yoga

  • Vrijdag 01/11 19h30 Krachtdier-meditatie & sharing circle

  • Zaterdag 02/11 11h00 Hatha Yoga

  • Zondag 03/11 14h00-16h30 Restorative Crystal Sound Healing Yoga


yogawall kopie.JPG

Hatha yoga / Hatha & Wall

In deze les hebben we veel aandacht voor detail en de juistheid van de verschillende yogahoudingen. Je wordt meer flexibel en bouwt kracht op terwijl je lichaamshouding verbetert. Het gebruik van verschillende props (hulpmiddelen) gedurende de lessen maakt de les toegankelijk voor iedereen ongeacht leeftijd of ervaring. Ook ervaren yogi’s worden opties aangereikt om hun practise te verdiepen. Er is altijd tijd voor ontspanning en ademhaling. We gebruiken regelmatig de Yogawall & touwen. Tijdens de les Yogawall gebruiken we die zeker.

IY_500_4.png

Restoratieve yoga

Restoratieve Yoga is een vorm van helende yoga waar men fysieke, mentale en emotionele ontspanning voor ogen heeft met behulp van props. Deze hulpmiddelen maken het makkelijker in balans te zijn terwijl je je lichaam stimuleert en ontspant. Restoratieve Yoga is voor iedereen die wil vertragen, wil rusten & ontspannen. Heb je problemen met je gezondheid? Dat is geen belemmering voor deze yogastijl maar net de reden om aan Restoratieve yoga te doen. Klik hier voor meer info over het Traject Restoratieve Yoga bij Burn-out & Stress

Prenatale yoga

Zwangerschapsyoga bereidt je fysiek en mentaal voor op de bevalling. Je brengt je focus naar binnen toe en komt zo terug in contact met je instincten en intuïtie. Je leert bevallingshoudingen en ademhalingstechnieken waardoor je beter voorbereid bent op wat gaat komen. Je leert andere zwangere dames kennen en geniet nog meer van deze speciale tijd. Bovendien helpt het je je houding te verbeteren om zo rugpijn en kwaaltjes te vermijden. Deze les wordt in reeksen van 3 gegeven. Klik hier voor data reeks zwangerschapsyoga & de workshop ontspannen bevallen.

 
IMG_6047.JPG

Yoga therapie

Een zachte yogales waar we extra rekening houden met gezondheidsklachten. Leer hoe yoga van positieve invloed kan zijn op jouw gezondheid door de combinatie van beweging, ontspanning & ademhaling. De les heeft een traag tempo en is op deze manier zeer toegankelijk. 

tai-qi-1583805_1920.jpg

Qi Gong

Het bevat belangrijke mentale en meditatieve aspecten, en de zachte natuurlijke bewegingen en houdingen in een permanente harmonische flow lijken vaak bijzonder eenvoudig en uitnodigend. Miljoenen mensen over de hele wereld beoefenen ze met passie en getuigen van de bijzondere effecten als meer energie, betere gezondheid en welbevinden, stressbeheer, zelfverdediging en persoonlijke of spirituele verrijking. Deze lessen worden aangeboden In een reeks.

IMG_7690.JPG

Yin yoga

De essentie van Yin yoga is overgave. Het is een tragere en meer meditatieve vorm van yoga in vergelijking met de andere Yang yoga's. Je voert meer passieve poses uit en vijf minuten of langer een pose aanhouden tijdens een Yin yogales is geen uitzondering.

 

 

PRIVE LESSEN

Heb je geen zin in groepslessen? Heb je een specifiek probleem? Ben je recupererende van een ziekte of behandeling? 

Na een kennismakingsgesprek en een body scan, maakt Eve een persoonlijk programma voor je naargelang je specifieke behoeften. Dit wordt aangepast naarmate je evolueert. Een privéles duurt 1 uur in de studio en is ook per reeks verkrijgbaar. 

 
IMG_9700 2.jpg

PRIJZEN

Speciaal voor starters is er ons starterspakket of introkaart waarmee je 4 lessen kan boeken voor €35. Deze introkaart is 4 weken geldig en éénmalig aan te kopen.

Wil je graag beginnen met yoga? Of een nieuwe stijl ontdekken?

Heb je last van pijntjes en stijfheid?

Weet je niet zeker of yoga iets voor jou is?

Heb je al ooit eens yoga geprobeerd en vond je het maar niks? Te verwarrend? Te snel of te zweverig?

Bij Inspirational Yoga bieden we lessen op een rustig tempo waarbij iedereen kan volgen en waar je van geniet. Je gaat meer ontspannen en rustig de deur uit. Dat effect neem je voor de rest van je dag mee.

We geloven in “less is more” en hoeven ons niet uit te putten om toch met ons lichaam bezig te zijn. We werken aan meer flexibiliteit en kracht. Een juistere houding. We nemen tijd voor ontspanning en ademhaling.

Card type

Single Class
10 Class Pass, valid for 3 months
20 Class Pass, valid for 6 months
Monthly Unlimited, valid for 1 month
Intro Card (4 classes), valid for 1 month
Annual Pass

 

Regular

€15
€110 (€11 per class)
€200 (€10 per class)
€100
€35 (€8,75 per class)
€750 (€62.50 per month)

 

Students/Seniors.                          Lunchyoga

€11                                                 €8
€100 (€10 per class).                     €65 (6,5 per class)
€180 (€9 per class)
€85                                                €50
€35 (€8,75 per class)
€700 (€58,33 per month)

 

ZWANGERSCHAPSYOGA

Steeds in reeksen van 3 lessen €36. Klik hier voor data en meer info

MAMA & BABY YOGA

Steeds in reeksen van 3 lessen €36. Klik hier voor data en meer info

Reeks Qi GONG

Reeksen van verschillende duur €10/les voor meer info mail borisfornoville@hotmail.com

REEKS STOELYOGA

Steeds in reeksen van 4 lessen €48. Volgende reeks 02/10, 09/10, 16/10, 23/10

ALGEMENE VOORWAARDEN - TERMS AND CONDITIONS Alle kaarten en abonnementen zijn max. 2 keer met 1 week verlengbaar. Verlenging is enkel mogelijk in geval van vakantie (aan te vragen voor aanvang vakantie en binnen geldigheidsduur van de kaart) of blessure (mits onmiddellijke verwittiging en na voorlegging van een doktersattest). Met een lunchyoga kaart kan je een gewone les volgen door 2 beurten te gebruiken en andersom kan je met een gewone kaart naar de lunchyoga komen en een halve buurt gebruiken.  All cards and memberships may be extended max. 2 times for a period of 1 week. Extensions only in case of vacation (to be applied for in advance and during the validity of your card) or injury (to be applied for immediately and with medical certificate as proof).

* 10 beurtenkaart is 3 maanden geldig. 10 class card is valid for 3 months.  ** 20 beurtenkaart is 6 maanden geldig. 20 class card is valid for 6 months.   

Seniors must be aged 60+
Students need to produce a valid student ID – maximum age 26.

Al de yogalessen zijn drop-in, reserveren mag maar moet niet. Enkel voor de workshops en trainings en de speciale lessen is reserveren en vooraf betaling nodig. Voor de reeksen dien je ook op voorhand in te schrijven.

Je kan cash betalen of met payconiq, download daarvoor de app op je smartphone.

Je kan ook overschrijven op de rekening van Inspirational Yoga BE25 0689 3042 9582

Name *
Name