Back to All Events

Krachtdier-meditatie en Sharing Circle

  • Inspirational Yoga 8a Jonghelinckstraat Antwerpen, Vlaanderen, 2018 Belgium (map)

In deze geleide meditatie maken we gebruik van je voorstellingsvermogen. De kracht van gedachten en beelden is groot en zeer effectief.

Krachtdieren zijn spirituele gidsen. Ze helpen en begeleiden je om in je eigen kracht te gaan en deze te versterken. Iedereen heeft een krachtdier. Het dier kan je helpen op diverse manieren, op spiritueel gebied maar ook met je dagelijkse bezigheden. Vaak voel je al aangetrokken tot een dier of kom je het vaak tegen dat zegt natuurlijk al iets.

Krachtdieren kunnen voor een bepaalde tijd in je leven verschijnen zolang je de kracht van dit speciale dier nodig hebt, maar ze kunnen ook een heel leven bij je blijven en je kan er ook meerdere hebben. Elk dier staat voor bepaalde kwaliteiten.

Na de meditatie sluiten we af met een sharing circle waarbij je iets kan en mag vertellen (hoeft niet). Ieder die dit wilt, krijgt evenveel tijd en er wordt niet gereageerd op wat er gedeeld wordt, alleen geluisterd.

De bijdrage is 1 buurt van je kaart of €15. Je kan inschrijven door de bijdrage over te maken op het rekeningnummer van Inspirational Yoga BE25 0689 3042 9582. Minimum 5 deelnemers vereist.

Earlier Event: November 1
Lange Les Yang & Yin Yoga
Later Event: November 3
Restorative Crystal Sound Healing