Back to All Events

Yoga Inversies met props

  • Inspirational Yoga 8a Jonghelinckstraat Antwerpen, Vlaanderen, 2018 Belgium (map)

In deze workshop gaan we aan de slag met de omgekeerde houdingen. Met behulp van de props zodat iedereen op zijn eigen tempo kan leren en meemaken. 

Omgekeerde houdingen zijn een belangrijk onderdeel van yoga. Met deze houdingen verplaatst je de zwaartekracht  van je voeten naar je hoofd. Je zet letterlijk alles even op zijn kop. 
Dit geldt niet alleen op lichamelijk niveau maar ook op het emotionele en psychische niveau. De inversies verbeteren de gezondheid omdat ze ook angst en stress verminderen en het zelfvertrouwen verhogen. Ook je geestelijke kracht en je concentratievermogen worden gestimuleerd.
Verder zijn er vele fysieke voordelen voor  het hart en de bloedvaten en het lymfestelsel. Kortom af en toe omgedraaid staan is goed voor de gezondheid. 

Maar toegegeven, soms is het ook eng om in een handstand of hoofdstand te gaan staan. Misschien is het al geleden van je kindertijd dat je dat nog gedaan hebt. Daarom nu net deze workshop. Waar we met partners, de muur, de yogastoel en allerhande hulpmiddelen gaan werken. Zodat je op een veilig en plezierige manier kan genieten van het positieve effect van de inversies op je lichaam. 

Inschrijven kan door de bijdrage van €35 over te maken op het rekeningnummer BE25 0689 3042 9582 van Inspirational Yoga met als mededeling Yoga inversies