Back to All Events

Workshop De-stress & Recharge

  • Farm of Inspiration 81 Beekstraat Lier, Vlaanderen, 2500 Belgium (map)

Inspirational Yoga organiseert in samenwerking met How bout Healthy de Workshop De-stress & Recharge!

Door middel van verschillende inspiratiesessies reiken we jou nuttige tips aan om te ontstressen en jezelf weer rustiger en energieker te voelen.

We komen samen met maximum 24 deelnemers. Na de introductiesessie splitsen we in 3 groepen en zullen we werken met een doorschuifsysteem voor de inspiratiesessies. Op die manier is er ruimte en aandacht voor iedereen.

Leen legt uit wat gezonde voeding voor jou kan betekenen in tijden van stress aan de hand van een kookdemonstratie. We gaan in de keuken aan de slag met herstellende ingrediënten en maken er lekkere en gezonde anti-stressgerechten mee.

Een les Restoratieve Yoga krijg je van Eve. Restoratieve Yoga is een vorm van yoga waar men fysieke, mentale en emotionele ontspanningvoor ogen heeft met behulp van props. Deze vorm van yoga is een uitstekende preventie/remedie voor burn-outs of om te recupereren van ziekte of medische behandelingen. Geen intensieve training. Je hebt absoluut geen ervaring nodig!

Je leert tips & tricks om je energieker en rustiger te voelen. Je leert hoe je met kleine aanpassingen in je levensstijl je stressniveau kan verlagen. Inclusief korte meditatie- en ademhalingsoefeningen die je even doen stilstaan. En dit laatste doen we bij goed weer rond een vuurschaal buiten in de prachtige tuin.

We voorzien een gezonde vegetarische lunch, waar je zowel binnen of buiten van kan genieten.

Voor verdere details verwijs ik door naar volgende link 

Earlier Event: September 23
FUSION HORMOONYOGA
Later Event: October 15
Lachsessie met Coach Marjolein